La experienta sa, George Copos stie ca nu este bine sa faci declaratii delicate despre Ionel Ganea nici macar in gluma. Cu toate acestea, patronul clubului de langa Podul Grant s-a trezit spunand tocmai despre cel care a dinamitat linistea de la Dinamo ca este un "obraznic". "Din fericire, el este la fel de obraznic si pe teren si sunt convins ca va fi un membru important al echipei", a incercat Copos sa intoarca tonul discursului.

George Copos si Ionel Ganea, doi specialisti in stricarea atmosferei, s-au reunit sub culorile Rapidului, spre disperarea antrenorului Razvan Lucescu. Fostul vicepremier si l-a dorit pe "ganez" la echipa mai mult decat pe oricare alt jucator, dar in vara atacantul a ajuns la Dinamo pentru ca nu era simpatizat de Dinu Gheorghe, presedintele executiv de atunci al Rapidului. Un intreg tur de campionat, Copos a plans dupa Ganea. Sentimentele sunt reciproce, daca luam in considerare faptul ca jucatorul i-a dedicat sincer boss-ului giulestean golul inscris in meciul direct si a declarat in numeroase randuri ca isi doreste sa joace la Rapid.

Visul se poate transforma intr-un cosmar

In aceasta iarna, visul a devenit realitate. Ionel Ganea si-a reziliat contractul cu Dinamo, dupa un efort financiar facut de Copos, si a parasit clubul din Soseaua Stefan cel Mare. Chiar daca atacantul avusese un aport important la traseul excelent al "cainilor" din prima parte a sezonului, dinamovistii au zis "Doamne-ajuta" ca au scapat de samanta de scandal. Ganea reusise sa inflameze atmosfera la o echipa care se afla la peste zece puncte distanta de urmaritoare.