Fostul pugilist american Mike Tyson (40 de ani), care a fost arestat saptamina trecuta pentru ca a condus sub influenta drogurilor (ulterior, eliberat pe cautiune), risca 7 ani de inchisoare. Procurorul Andrew Thomas din Maricopa (Arizona) a retinut impotriva lui Tyson doua capete de acuzare: posesie de droguri si conducere sub influenta stupefiantelor. "Este nevoie de o pedeapsa cu inchisoarea pentru a-l ajuta pe acest individ sa scape de dependenta de cocaina, pe care el a si recunoscut-o. Nu imi face nicio placere sa il acuz pe Tyson. In urma cu o saptamina, eu si copiii mei am mers la cinema, pentru a vedea ultima parte a filmului 'Rocky Balboa>>, iar Mike Tyson facea parte din distributie. Acum sint nevoit sa respect legea si sa cer revenirea fostului boxer dupa gratii", a afirmat Thomas.

Tyson a fost arestat in noaptea de joi (28 decembrie 2006), dupa ce a plecat de la un club de noapte din localitatea Scottsdale (Arizona). Masina in care se afla acesta a fost pe punctul de a lovi automobilul serifului localitatii, in jurul orei locale 1.45. De asemenea, potrivit sergentului Larry Hall, Tyson a fost arestat si pentru posesie de cocaina. La procesul sau, de vineri, "Iron Mike", care a venit imbracat foarte sportiv (intr-un tricou de golf, in blugi si in adidasi), a intrat in sala de judecata fara niciun avocat, cerind aminarea cazului si eliberarea sa pe cautiune.

Judecatorul i-a acceptat doleanta, iar procesul se va relua pe 16 ianuarie. La iesirea din tribunal, fostul pugilist nu a dorit sa faca vreun comentariu, spunind doar "Good morning, Arizona!" (n.r. buna dimineata, Arizona!). Mike Tyson este obisnuit cu viata din puscarie, asta dupa ce in 1992 a fost condamnat la 6 ani de inchisoare, fiind acuzat de viol, dar dupa doar trei ani de detentie a fost eliberat pentru buna purtare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.