Handbalistii de la echipa nationala au avut un program de Sarbatori extrem de incarcat. Dupa ce s-au clasat pe locul 4 la Turneul celor opt natiuni, disputat la Bologna in perioada Craciunului, tricolorii s-au reunit, ieri, in vederea disputarii partidelor din Grupa a 3-a de calificare in play-off. Prima partida va avea loc maine, la Constanta, in compania Bulgariei.

Antrenorul primei reprezentative, Lucian Rasnita, crede ca Romania a crescut mult in ultimii ani si ca suntem favoriti pentru calificarea in play-off. "De doi-trei ani reusim sa trecem de grupele preliminare si sa ne calificam pentru play-off. E un lucru bun, inseamna ca am crescut, dar mai avem un drum lung pana sa ajungem la un turneu final. Calculele ne dau favoriti pe noi, dar intotdeauna pot aparea surprize. Sper sa nu ne loveasca necazul tocmai pe noi si sa obtinem calificarea la play-off", a declarat Rasnita. Din lotul de 23 de handbalisti, doar sapte joaca in afara granitelor, Ionut Georgescu, Marian Cozma, Florin Nicolae, Silviu Baiceanu, Adrian Petrea, Rares Jurca si Sandu Iacob.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.