Portarul Fiorentinei, Bogdan Lobont, a afirmat ca intoarcerea in Romania ar fi un pas inapoi pentru el. Totusi, Dinamo insista

Moss si Matache nu au convins, Gaev a plecat, iar pe Romanovs nu l-a vazut nimeni. De aceea Mircea Rednic cauta cu disperare un portar pentru retur. Conducerea dinamovista l-a mandatat pe Victor Becali sa-l convinga pe Bogdan Lobont sa semneze cu "alb-rosiii". Chiar daca Lobby a mai petrecut un an in Groapa, in sezonul 2001-2002, si si-a revigorat cariera, acum este mult mai greu. Goalkeeperul are un salariu foarte mare, 800.000 de euro, si joaca in campionatul sau preferat, Serie A. "Eu mi-am dorit dintotdeauna sa ajung in Italia, iar transferul la Fiorentina a fost ca un vis implinit. Daca m-as intoarce in Romania cred ca as face un pas inapoi si nu se pune problema unei reveniri", a spus Lobont.

Actionarii lui Dinamo pot sa-i ofere internationalului roman un salariu de maximum 200.000 euro. In cazul unui imprumut, varianta pe care "cainii" ar vrea sa o evite, Fiorentina este dispusa sa-i plateasca inca 300.000 pe an. De Bogdan Lobont se intereseaza insa cu insistenta o grupare importanta din Peninsula, Sampdoria Genova. "Nici un club din Romania nu poate sa-i plateasca lui Lobont salariul pe care il are la Fiorentina", a afirmat actionarul Vasile Turcu.

Dinamo l-ar vrea definitiv pe portar

Dupa o perioada in care a imprumutat jucatori pe banda rulanta, conducerea lui Dinamo nu mai doreste astfel de transferuri. "Lobont este o prioritate pentru Mircea Rednic. Dinamo doreste insa un transfer definitiv al jucatorului. Pentru moment, nimic nu este clar, negocierile se vor finaliza dupa Anul Nou", a declarat Victor Becali. Oferta "cainilor" este de 800.000 de euro, dar ar putea creste la un milion. Fiorentina l-a cumparat pe Lobont de la Ajax Amsterdam, la inceputul lui 2006, pentru 1.500.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.