Desi managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anuntat ca piata portugheza nu mai reprezinta o sursa de jucatori pentru Steaua, dupa experienta Carlos Fernandez, se pare ca ros-albastrii au pus ochii pe Carlos Martins. Mijlocasul celor de la Sporting Lisabona constituie o tinta si pentru Dinamo. Conform cotidianului O Jogo, stelistii ar dori un imprumut pe un an, cu optiune de cumparare Conform cotidianului O Jogo, stelistii ar dori un mprumut pe un an, cu optiune de cumparare.

Nu a fost sa fie fundasul brazilian. Nici Croitoru nu pare un caz rezolvat, mai ales acum, cind patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, pare animat de ginduri razboinice. Aflati la doar trei puncte de locul trei, cel care nu duce decit in Cupa UEFA, ros-albastrii incearca din rasputeri sa aduca jucatori care sa le poata permite sa intre din nou in grupele Ligii Campionilor.

Una dintre noile tinte ale trupei patronate de Gigi Becali este Carlos Martins, unul dinte mijlocasii lui Sporting Lisabona. Acesta era considerat, acum mai bine de un an, unul dintre cei mai promitatori tineri ai fotbalului lusitan, numai ca, din cauza unor accidentari, a iesit din forma, lucru care l-a determinat pe antrenorul Paulo Bento sa-l lase in afara lotului de 18 jucatori pentru patru meciuri consecutive.

Carlos Martins este un mijlocas care poate evolua la fel de bine si in centrul terenului, si pe partea dreapta, adica exact acolo unde Steaua este descoperita odata cu accidentarea lui Oprita. Mai ales ca trecerea lui Fabien Camus in Ghencea pare destul de greu de realizat in prezent, in ciuda eforturilor depuse de sefii stelisti.

Chiar daca managerul general Mihai Stoica a declarat recent intr-o conferinta de presa ca Steaua nu mai este interesata de jucatori in Portugalia, pentru ca acestia nu se adapteaza prea bine la viata fotbalistica din Rom

Numai ca si Dinamo se afla pe fir, antrenorul Mircea Rednic dorind si un mijlocas central care sa poata face fata viitoarelor partide din Champions League, Ropotan fiind considerat necopt inca.

Bostina e transferabil

Dupa prestatiile mai putin reusite din acest sezon, Gabriel Bostina si-a atras antipatia lui Gigi Becali, acesta din urma declarind ca jucatorul isi poate cauta echipa. Se pare ca pe numele lui Bostina, cotat la 800.000 de euro, a venit o oferta de la o echipa de prima jumatate a clasamentului francez. "Gabriel vrea sa joace la un club puternic din strainatate, el fiind dorit acum de Nice", a spus impresarul Dumitru Tudor.

Coreea de Sud pentru Lovin

Dupa revenirea lui Radoi, pentru postul de mijlocas central la Steaua se bat patru jucatori. In afara capitanului, Sorin Paraschiv, Florin Lovin si Ovidiu Petre se lupta pentru a intra in primul unsprezece. Numai ca Lovin ar putea pleca la o echipa din Coreea de Sud, asa cum anunta impresarul acestuia, Dumitru Tudor. "Florin are o oferta, dar sa vedem daca e convenabila pentru el si club", a declarat acesta.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.