Jelena Dokici, jucatoarea de tenis de nationalitate nici ea nu mai stie ce (sirba, croata sau australiana) a depasit (sigur ca da!) faza neintelegerilor cu "glumetul" ei parinte, Damir Dokici (acesta a facut vilva cum ca fiica-sa a fost rapita), iar acum are o alta problema: sinii! Dokici, cindva numarul 4 mondial, dar care din diverse motive (si a sinilor, vom vedea) a ajuns acum pe locul 580 in ierarhia WTA, doreste ca in 2007 sa revina in forta.

Pentru asta, Jelena se va supune unei operatii de micsorare a sinilor, crescuti foarte, dar foarte mult. Cu pieptul inainte, dar nu de gabaritul celui actual, Dokici se va simti mai in largul ei, cel putin asa se declara sportiva in virsta de 23 de ani. Ea spune ca sinii prea mari o incomodeaza la miscari si nu-i permit sa joace la un nivel inalt. Mare e gradina ta, Doamne!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.