Aflat in tara cu ocazia sarbatorilor, fundasul echipei spaniole Getafe, Cosmin Contra, a declarat ca a discutat cu patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, despre o posibila revenire la echipa banateana, lasand sa se inteleaga ca aceasta ar putea avea loc la sfarsitul lunii ianuarie. "Am vorbit in ziua de Craciun cu Marian Iancu si am stabilit sa mai discutam cand revin in tara. E optimist si dansul, dar mai trebuie sa asteptam putin. Avem toata luna ianuarie la dispozitie sa vedem cum stau lucrurile la Getafe. Daca vad ca nu joc nici in ianuarie, atunci voi avea o discutie cu conducerea clubului spaniol. Cum in Spania nu pot juca la un alt club in afara de Getafe, e posibil sa revin la Timisoara", a afirmat ieri Contra, pentru NewsIn.

Internationalul roman a adaugat ca doreste sa-si incheie cariera de fotbalist la Poli Timisoara, clubul la care s-a lansat in fotbalul de performanta: "Vreau sa castig un titlu de campion al Romaniei alaturi de Poli!". Cosmin Contra a mai evoluat pentru Poli Timisoara si in perioadele 1993-1996 si 2004-2005. Fotbalistul mai are contract cu Getafe inca doi ani, dar din vara poate deveni jucator liber de contract, daca nu bifeaza un anumit numar de meciuri pentru spanioli, in acest sezon.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.