O medalie de argint, cucerita de echipa feminina (Szocs, Tofalvi, Craciun, Purdea) in proba de patrula 15 km, si una de bronz, obtinuta tot de fete (Tofalvi, Craciun, Purdea) in proba de biatlon pe echipe 7,5 km - acesta este bilantul reprezentantilor Romaniei la a 47-a editie a Campionatului Mondial militar de schi, gazduit, pe parcursul acestei saptamani, de statiunea Predeal.

Dintre baietii nostri, cea mai buna performanta i-a apartinut lui Antal Zsolt, clasat pe locul V in proba individuala de fond 15 km. Cum era de asteptat, si aceasta editie a Mondialelor de schi militar a fost dominata de sportivii norvegieni, in intrecerile de biatlon si fond - cu un total de 9 medalii de aur, 3 de argint si 2 de bronz -, in vreme ce italienii au fost cei mai buni in probele alpine, cucerind 4 medalii de aur si 2 de argint. Alaturi de norvegieni si peninsulari, au mai urcat pe podium sportivi din Slovenia, Finlanda, Suedia, Estonia, Germania, Elvetia si Ucraina.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.