Mijlocasul bosniac nu mai vine la Dinamo din cauza faptului ca "moneda de schimb", Alexandru Pacurar, nu s-a inteles cu Pandurii

"Negocierile dintre Dinamo si Pandurii sunt mai degraba esuate decat finalizate. Vranjkovici nu mai este o prioritate pentru noi", a declarat presedintele Nicolae Badea.

In spatele limbajului diplomatic, folosit de boss-ul "cainilor" se ascunde refuzul lui Alexandru Pacurar de a juca la Pandurii. Mijlocasul nici macar nu s-a prezentat la negocieri. "Nu trebuia noi sa-l convingem pe Pacurar sa vina la discutii, ci Dinamo.

Realizarea transferului era conditionata de parafarea celorlalte, nerespectarea uneia dintre ele duce la anularea contractului", a spus presedintele de la Pandurii, Marin Condescu. Aceasta rasturnare vine la doar o zi dupa ce Vranjkovici semnase un contract pe cinci ani cu Dinamo. Ieri, bosniacul negocia un transfer la Rapid, giulestenii urmand sa-i cedeze la Tg. Jiu pe Stancu si Vasilache.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.