Romanul a reusit o "dubla" si si-a calificat echipa in "sferturile" Cupei Germaniei

Cu un gol din lovitura libera si unul dupa o actiune superba, Reghe dovedeste din nou ca ar merita mai multa atentie din partea lui Victor Piturca. Mai ales ca Bayern a avut nu mai putin de trei internationali olandezi in teren. Van Buyten, Van Bommel si Makaay vor fi urmatorii adversari ai Romaniei in preliminariile pentru Euro 2008.

Averea: Cum e sa marchezi impotriva celei mai puternice echipe din Germania?

Laurentiu Reghecampf: A fost o victorie extraordinara, mai ales ca nu mai invinsesem de mult pe teren propriu. In Bundesliga, daca inscrii de doua ori impotriva lui Bayern, iti creste cota foarte mult, dar si simpatia suporterilor.

Este acesta un semnal pentru selectionerul Victor Piturca?

Selectionerul a spus ca va convoca doar jucatorii care sunt in forma. Acum este decizia dansului, daca i se pare ca sunt in forma sau nu. Oricum, eu nu-mi doresc decat sa joc bine in continuare, iar in cazul in care voi primi vreo telegrama voi fi foarte fericit.

Ce cadou astepti de la Mos Craciun?

Nu mai astept nimic. Mi-am primit deja cadoul. De fapt mi l-am facut singur, prin evolutiile mele. Nu-mi doresc decat un pic de odihna. Nu mi-am facut inca planuri de vacanta. As vrea sa merg de Revelion in Austria, la schi. Nu stiu daca o sa pot pentru ca am mult de munca la noua locuinta pe care mi-am cumparat-o .

Patru goluri in 3 meciuri

Cele doua goluri marcate lui Bayern in Cupa vin dupa doua etape de campionat in care mijlocasul si-a trecut numele pe lista marcatorilor. In total, Reghecampf a reusit in acest sezon de Bundesliga patru goluri si sase pase decisive. Bilantul este si mai bun in competitia KO, unde a punctat de trei ori in trei meciuri.

Are casa in Olanda

Desi "munceste" in Germania, Reghecampf este rezident in Olanda. Cum Aachen-ul este un orasel de granita, romanul a gasit o casa pe placul sau la cativa kilometri, in tara vecina. Singura lui problema este cu telefonul mobil, care are dificultati in a selecta reteaua de fiecare data cand trece frontiera.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.