In ultimul sfert al derby-ului baschetbalistic dintre CSU Sibiu si CSU Ploiesti, Obradovic si Blackshear au cedat nervos si au provocat o bataie generala

Nici nu s-au stins bine ecourile internationale de dupa bataia generala dintre jucatorii echipelor din NBA, New York Knicks si Denver Nuggets, in urma careia nu mai putin de zece sportivi au fost eliminati de pe teren, ca scene identice de nervozitate excesiva au putut fi urmarite "live" si in Romania, la derby-ul etapei a XIII-a din Divizia A, dintre CSU Sibiu si CSU Ploiesti. Si daca la disputa de peste Ocean actorii principali au fost Anthony Carmelo si Nate Robinson, in schimb, la meciul de la Sibiu, disputat, miercuri seara, intr-o atmosfera de vis, rolurile de provocatori le-au apartinut sarbului Bojan Obradovic si americanului Ronald Blackshear.

Atmosfera din NBA s-a facut resimtita, miercuri seara, in Sala Sporturilor din Sibiu, inca de la debutul meciului dintre rivalele CSU Sibiu si CSU Ploiesti, prezentarea jucatorilor fiind realizata sub lumina reflectoarelor. Si cum pe teren au evoluat sase americani si trei sarbi, alaturi de valorosii internationali romani Carutasu, Szijarto si Kabengele, spectacolul baschetbalistic s-a ridicat la mare inaltime, spre satisfactia celor peste 3000 de fani sibieni prezenti in tribune. Din pacate pentru acestia, gazdele pregatite de Mircea Vulc n-au reusit decat in unele momente sa se ridice la valoarea gruparii antrenate de Mladen Jojic, oaspetii conducand ostilitatile pe toata durata partidei. Si chiar daca sperau intr-un miracol, mai ales ca obtinusera cu doar trei zile in urma o victorie senzationala in disputa de la Cluj, cu 86-80, sibienii n-au mai reusit sa-si stopeze adversarii si au cedat, in final, cu 60-75 (13-19, 16-21, 14-12, 17-23).

Dupa doua sferturi dominate de oaspeti, care au avut in Virgil Carutasu (13 p, 11 rec) un veritabil "rege" al luptei de sub panouri, gazdele sunt trezite la realitate dupa revenirea de la vestiare de capitanul Darnell Clavon (foto) (8 p), care bifeaza cu doua slam-dunq-uri de senzatie reintrarea in joc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.