Potrivit patronului Stelei, acesta a fost sunat de catre presedintele Traian Basescu in pauza meciului dintre Steaua si Valencia, cand scorul era de 0-0. "M-a impresionat faptul ca Basescu m-a sunat, la 0-0, si m-a incurajat. A spus ca am facut poporul roman fericit cu jocul extraordinar. La cate atacuri i-am adus, credeam ca o sa-l am dusman pe viata. Mi-a demonstrat ca este un om bun. A fost un telefon dat la 0-0, nu falsitati, la 2-0", a relatat Becali.

Presedintele i-a invitat pe stelisti, ieri, la Cotroceni, patronul "ros-albastrilor" precizand ca a profitat de ocazie pentru a discuta cu Basescu despre construirea unui stadion cu care sa nu ne facem de rusine in Romania: "Voi da atat cat va fi investitia pentru a mari capacitatea cu 7.000-10.000 de locuri si pentru a reface gazonul. Cred ca va costa aproximativ patru-cinci milioane de dolari". Stelistii i-au facut cadou presedintelui un tricou ros-albastru, cu numarul 1, pe care era inscris numele "Traian".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.