"Toti au luat ca pe o gluma ce a spus patronul, dar noi vrem sa mergem cat mai departe", a declarat Dorinel Munteanu

La finalul partidei, Andrei Cristea, eroul partidei, a declarat ca a fost optimist la loviturile de departajare. "Dupa ce a ratat Dorinel, m-am rugat la Dumnezeu. Suntem cu totii bucurosi. Este o performanta enorma pentru fotbalul romanesc si ne-am dori ca si in meciul cu Villareal sa jucam cu aceeasi ambitie", a spus Cristea. Atacantul stelist le-a multumit lui Gigi Becali si antrenorului Walter Zenga pentru increderea acordata si le-a dedicat golurile inscrise.

Intrebat daca s-a simtit stresat inainte de meci, Cristea a replicat: "Sigur ca da. Intotdeauna la Steaua este o presiune mare, intotdeauna se cer trofee, se cer calificari in cupele europene, insa noi credem ca ne-am atins obiectivul si speram ca in acest an suporterii Stelei sa fie fericiti. Daca nu erau acesti suporteri minunati nu cred ca am fi reusit sa revenim si sa castigam".

Dorinel Munteanu, veteranul Stelei, le-a multumit colegilor. "A fost un moment foarte greu, dar s-a dovedit ca suntem un grup unit si baietii, cu ajutorul lui Dumnezeu, m-au salvat. M-a afectat foarte mult ca am ratat, dar ma bucura jocul si calificarea echipei", a spus mijlocasul. Munteanu a comentat si declaratiile lui Gigi Becali, care vedea Steaua in finala competitiei. "Toti au luat ca pe o gluma ce a spus patro-nul, dar noi vrem sa trecem si de urmatorul adversar. Noi speram sa avem un parcurs cat mai lung in Cupa UEFA, deoarece este bine pentru fotbalul romanesc", a spus Dorinel.

La randul sau, Laurentiu Dinita a precizat ca a crezut in calificare inca din momentul in care a intrat pe teren. "Daca nu credeam, nu intram in teren. Am crezut cu totii. Cred ca am castigat prin ambitie si prin daruire, in primul rand pentru ca terenul a fost foarte greu, a fost un meci de lupta si cine a crezut pana la capat a meritat sa castige. Eu sunt, cred, in al noualea cer, nu stiu, nu pot sa ma exprim. A fost un meci greu", a spus Dinita, care a adaugat ca este cea mai mare perºformanta de pana acum si ca spera sa obtina si altele.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.