Niculescu, golgeterul lui Dinamo in Cupa UEFA, a atras atentia gruparii unde un alt roman, Gheorghe Craioveanu, a facut istorie. Real Sociedad are nevoie urgenta de un atacant pur-sange, iar Claudiu e o tinta

Real Sociedad cauta un atacant, iar Claudiu Niculescu se afla in pole-position, conform publicatiei spaniole "El Mundo Deportivo".

Gruparea din Tara Bascilor a vrut sa il transfere pe argentinianul Federico Higuain, de la Nueva Chicago, dar afacerea a cazut. Astfel, unul dintre scouterii de la San Sebastian a intentionat sa mearga la Londra pentru a-l monitoriza pe Claudiu in intalnirea cu Tottenham, dar a renuntat din cauza faptului ca jucatorul era indisponibil. "El Mundo Deportivo" sustine ca oficialii de la Real Sociedad sunt gata sa ofere un milion de euro pentru Niculescu. Aceeasi publicatie mai adauga ca bascii au fost interesati in vara si de stelistii Nicolae Dica si Dorin Goian.
Un avantaj pentru Niculescu, in cazul in care transferul se va realiza, il reprezinta faptul ca nu va ocupa un loc de extracomunitar, deoarece de la 1 ianuarie 2007 Romania va intra in Uniunea Europeana.

In urma cu doar doua zile, atacantul si-a prelungit pe inca trei sezoane intelegerea cu Dinamo si i s-a marit salariul la 150.000 de euro pe an.
Balace: "Tata a plans de fericire"
Noua achizitie a "cainilor", Silviu Balace, a declarat la "Fanatik-show" ca transferul in Soseaua Stefan cel Mare a fost privit ca o sarbatoare in familia sa. "Tata a plans de fericire cand a auzit ca am semnat cu Dinamo. El e mare dinamovist si acesta a fost visul lui de cand m-am apucat de fotbal, sa ma vada in tricoul alb-rosu", a spus fostul jucator de la Poli.

Danciulescu, Moti si Pulhac sunt transferabili

Actionarii dinamovisti, cu acceptul lui Mircea Rednic, au decis ca trei dintre fotbalistii de baza ai "cainilor" sa fie lasati sa plece, in cazul unor oferte concrete. Danciulescu, Moti si Pulhac l-au dezamagit pe antrenor in partida de la Londra, dar nici in restul turului nu au stralucit. Daca Danciu de abia si-a prelungit contractul, cei doi fundasi au deja propuneri concrete venite pe adresa clubului.

Munteanu ramane "caine"

Dupa ce in urma cu doua zile directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, anunta ca mijlocasul Catalin Munteanu isi va rezilia contractul cu gruparea "cainilor", ieri aceasta a revenit, spunand ca fotbalistul va ramane in Soseaua Stefan cel Mare.

Munteanu va refuza oferta rapidistilor, dupa ce, tot marti, se intelesese cu sefii din Giulesti in privinta unui transfer pe durata a trei ani. "Am decis sa raman la Dinamo, indiferent de concurenta care va fi. Nu ma intereseaza daca vor fi doi jucatori pe post, trei, sau cati vor fi! Am facut prea multe pentru echipa, am dat totul pe teren si nu vreau sa las lucrurile asa. Vreau sa castig campionatul cu Dinamo si sa joc in Champions League", a spus Catalin Munteanu, care a mai precizat ca a refuzat oferte foarte avantajoase din punct de vedere financiar pentru a ramane la Dinamo. "A fost intr-adevar si oferta de la Rapid, dar m-am decis sa nu plec, asa ca nu am mai acceptat propunerea lor", a incheiat "Cap de zmeu".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.