Adrian Mutu trage linie si sustine ca succesul actual i se datoreaza antrenorului Prandelli, care nu foloseste niciodata invective de genul celor uzitate de portughez pe cind juca la Chelsea

Cariera lui Adrian Mutu parea facuta praf si pulbere dupa scandalul dopajului de la Chelsea. Internationalul roman a renascut insa din propria cenusa, fiind in acest an unul dintre cei mai buni fotbalisti care evolueaza in campionatul care a dat campioana lumii in 2006. Golgheterul Fiorentinei nu a uitat insa perioada neagra de la Londra, tratata cu pudra alba de cocaina.

Si-a vindut vila din Londra

Intr-un interviu acordat presei locale, citat de Channel4, Mutu a laudat calitatile fostului sau tehnician de la Chelsea, desi i-a criticat dur metodele: "Poate portughezul e mai bun, cel mai bun chiar, dar nu se compara cu Don Cesare (n.r. - Prandelli, antrenorul de la Fiorentina) la partea umana, la comunicarea cu jucatorii. Intre mine si Prandelli exista un 'feeling>>. Don Cesare n-ar fi zis niciodata 'Fuck you, Mutu!>> sau 'Fucking Romania!>> cind nu faceam ceva bine! Iar Mourinho mi-a zis asta de mai multe ori, inclusiv cind a fost acel scandal cu mine la Chelsea", precizind ca a rupt orice legatura cu Londra, oras in care si-a vindut vila de aproape un milion de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.