Real Sociedad este ultima echipa interesata de stelist

Nicolae Dica a spus in dese rinduri ca si-ar dori sa se transfere la un club spaniol. "Mi-ar placea sa evoluez la o echipa din Spania. Cred ca stilul campionatului spaniol mi se potriveste cel mai bine". Visul atacantului stelist ar putea deveni realitate, Real Sociedad interesindu-se de fotbalistul ros- albastrilor.

Astfel, gruparea basca se adauga la o lista mai lunga de cluburi din Vest, interesate de decarul stelist, care cuprinde formatii ca Rangers, Celtic, Lyon, Bordeaux sau Lens. "O echipa din Spania este interesata de Dica, dar deocamdata nu putem vorbi de o oferta concreta", a confirmat Gigi Becali interesul spaniolilor pentru cel mai curtat jucator al sau.

Lupta pentru semnatura fotbalistului este incinsa, dupa ce Glasgow Rangers a inaintat o oferta concreta. "Rangers a oferit patru milioane de euro pentru Dica, dar Gigi (n.r. - Becali) nici nu a vrut sa auda. Acum asteptam ca scotienii sa pluseze, zilele viitoare fiind decisive", a declarat impresarul Dumitru Tudor. Acesta a confirmat si interesul cluburilor din Hexagon, dar a spus ca aceste contacte sint, deocamdata, la stadiul de tatonari.

"Ati vazut cu Balace, daca au fost hotariti, a luat avionul, a venit la Bucuresti si in citeva ore a semnat. Asa ar putea sa se intimple si in cazul lui Dica", a mai spus impresarul.

TRANSFER. Vine Olah?

Stancu si Saban sint cei doi fundasi de banda dreapta din lotul Stelei, la care se adauga si solutia de avarie numita Petre Marin. Totusi, timisoreanul Olah este foarte aproape de un transfer la Steaua, el fiind unul dintre copiii de suflet ai lui Olaroiu, pe care tehnicianul l-a luat de la FC National la Poli. "Concurenta este benefica la orice echipa si eu sint pregatit sa lupt pentru postul de titular, indiferent de ce jucator va veni in iarna", a declarat Stelian Stancu. Aducerea in Ghencea a brazilianului Ceara este in impas, dupa ce echipa sa, Internacional Porto Alegre, a cistigat Campionatul Mondial al Cluburilor, pretul sau crescind vertiginos.

FRF. Nemtii ne fac stadion

Primaria Capitalei a primit deja doua oferte din parte unor mari firme de constructii, pentru modernizarea stadionului National Lia Manoliu, care va gazdui finala Cupei UEFA din 2010 sau 2011. Proiectul de 150 de milioane de euro, pentru modernizarea arenei, este disputat intre doua consortii germane. Ofertele au fost depuse de italo-germanii de la Astalid&JV Max Bogl, respectiv Alpine-Mayreder din Germania. Documentele celor doua consortii vor fi analizate de comisia de licitatie, iar cistigatorul va fi stabilit in primavara lui 2007.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.