Fost campion mondial de box profesionist, Leonard Doroftei sustinea in emisiunea "Fanatic" de la postul de televiziune OTV ca a fost amenintat cu bataia si injurat de Rudel Obreja. Presedintele FR de Box sustine ca nu a batut pe nimeni in viata lui, iar din ce regreta ca i-a spus lui "Mosu" a fost faptul ca l-a facut femeie

"Nu cred ca un Presedinte de Federatie ar trebui sa vorbeasca in modul in care mi-a vorbit Obreja, mai ales mie. Pana acum, ma considera prieten. Dar asta e, nu am vrut sa ma pun la mintea lui", ne-a spus Doru.

Dupa retragerea din activitatea de boxer profesionist, Doroftei a fost mai intai antrenorul lotului olimpic de box al Romaniei, alaturi de Francisc Vastag, iar in ultimele luni s-a ocupat de pregatirea pugilistilor profesionisti Sorin Tanasie si Viorel Simion. "Doar i-am ajutat putin sa se ridice in cariera, dar nu am fost mai mult decat atat. Un sfatuitor", explica Mosu cu modestie.

Rudel Obreja a contraatacat imediat. El a sustinut ca a facut tot posibilul ca lui Doru sa ii fie cat mai bine din momentul in care acesta s-a retras din activitate. "Pana sa vina din Canada, i-am spus: "Mosule, daca vii aici vei manca aceeasi paine pe care o mancam si noi". I-am oferit toate posturile pe care el le-a cerut. Mi-a cerut sa il pun presedintele Ligii, iar dupa ce am vorbit cu oamenii ca el sa poata fi ales, si-a dorit sa conduca centrul de la Ploiesti impreuna cu Titi Tudor", ne-a explicat Obreja. Referitor la acuzatiile ca l-ar fi injurat pe Doroftei, Obreja s-a disculpat: "Nu l-am injurat, cum spune el. E adevarat, l-am facut femeie, dar doar pentru faptul ca nu vine sa discute cu mine personal, asa cum ar trebui. Apare doar la televizor si spune ce nu ii convine, iar asta nu este barbateste".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.