George Copos si va semna saptamina aceasta un contract pe patru ani si jumatate cu formatia feroviara. Jucatorul a declarat ca disensiunile existente la inceputul sezonului ntre el si boss-ul din Grant au fost date uitarii. Cei doi au negociat aseara la Crowne Plaza

Frictiunile dintre Ionel Ganea si conducerea dinamovista s-au incheiat amiabil dupa ce golgeterul campionatului a primit o dezlegare din partea alb-rosilor, prin care se poate transfera la orice alta echipa. Ieri, jucatorul a facut lumina in "cazul Ganea", marturisind ca va semna un contract cu Rapid, dupa ce a ajuns aseara la un acord cu boss-ul giulestean, la Crowne Plaza.

"Nu am plecat de la Dinamo din cauza banilor. E ca si cum in casatoria mea, sotia are o relatie extraconjugala, eu o prind si ea neaga totul si mai vrea si partaj. O sa returnez banii in Stefan cel Mare si merg la Rapid pe viata. Am un contract pe masa, pe patru ani si jumatate, cu optiune de prelungire si voi semna saptamina asta, sa intru in vacanta, sa ma linistesc cu tot cu Mos Craciun, care e chiar George Copos", a spus fotbalistul.

Ionel Ganea a declarat ca nu a fost niciodata in relatii tensionate cu patronul giulestenilor. "Daca aveam vreo suparare, nu mai discutam cu el nici telefonic, nici personal, nu am avut nici o supa- rare cu domnul Copos. Nu pot sa zic ca ma supara altcineva de la Rapid si din acest motiv nu s-a realizat, in vara, transferul meu in Giulesti, ii rog si pe cei care ma critica sa nu mai vorbeasca daca nu stiu amanunte despre mine", a spus jucatorul.

Ganezul nu a ramas indiferent nici la propunerile venite de la Urziceni si FC Arges: "Vreau sa multumesc celor care s-au interesat de mine, lui Dan Petrescu, Dorinel Munteanu si domnului Cornel Penescu, dar imi voi continua cariera la Rapid".

NONI (lider de galerie Rapid): "Ganea a fost si va ramine un mare rapidist. Este unul dintre noi si va avea parte de o primire excelenta in Giulesti"

Copos vrea straini

Suparat pe jucatorii autohtoni, pe care ii acuza ca "au transformat Rapidul in pensiune" si au uitat de performanta, George Copos spune ca echipa pe care o conduce are in vizor mai multi fotbalisti din strainatate. "Jucatorii straini sint o solutie. Sint doi din campionatul Spaniei, si doi din Portugalia. Unul sau doi sint argentinieni, dar nu pot sa spun mai multe", a declarat patronul alb-visiniilor.

Doar Coman e netransferabil

George Copos a anuntat ca dintre jucatorii Rapidului care cocheteaza cu echipa nationala, doar portarul alb-visiniilor este netransferabil. "Nu pot sa dau nume, dar cei care sint convocati de regula la nationala pot pleca. Au oferte si e momentul sa mearga in strainatate, pentru ca e sansa lor. Dintre acestia, doar pe Dani Coman nu il voi lasa sa plece", a spus patronul giulestenilor.

Il vor definitiv pe Zicu

Rapidul vrea sa demareze tratativele cu Inter Milano, pentru achizitionarea definitiva a lui Ianis Zicu, lucru confirmat de directorul general al giulestenilor, Constantin Zotta: "Noi il vrem pe Zicu definitiv, pentru ca este un jucator valoros". Fotbalistul de 23 de ani este imprumutat de la formatia italiana pina in vara, cu drept de cumparare si se pare ca agreeaza, la rindul sau, o eventuala raminere sub Grant.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.