Ionel Danciulescu si Claudiu Niculescu au ajuns ieri la un acord cu Cristi Borcea pentru parafarea unor noi contracte cu clubul din Stefan cel Mare. Astfel, cei doi atacanti isi vor incheia cel mai probabil cariera la Dinamo, semnind intelegeri valabile pe o perioada destul de lunga. Danciu va cistiga 130.000 de euro, iar Claudiu, 150.000

Cristi Borcea declarase, in repetate rinduri, ca Ionel Danciulescu si Claudiu Niculescu isi vor incheia cariera la Dinamo si ca, in curind, cei doi isi vor prelungi contractele cu gruparea din Stefan cel Mare. Desi ambii erau vinati de destule cluburi din strainatate, pina la urma, demersurile conducerii dinamoviste au avut succes. In cursul zilei de ieri, Danciulescu si Niculescu au facut o vizita in biroul lui Cristi Borcea.

Dupa discutii care au durat in jur de o ora, cei doi atacanti ai ciinilor au ajuns la un acord pentru prelungirea contractelor pe inca trei ani de zile. Danciulescu mai avea un an si jumatate din intelegerea cu Dinamo, iar Clau-gol, un an. Salariile celor doi au fost marite, capitanul ciinilor urmind sa cistige 130.000 de dolari pe an, iar Claudiu, 150.000. Mai pe seara, Danciulescu s-a intilnit si cu Mircea Rednic, la hotelul Crystal Palace, si au discutat despre acest subiect.

"Le-am prelungit contractele, pentru ca sint doi jucatori foarte importanti pentru noi. Ei au fost decisivi in aceasta perioada si ma bucur ca am reusit sa-i tinem", a spus Cristi Borcea. Numarul unu executiv din Groapa a mai afirmat ca si contractul lui Ganea trebuia sa se prelungeasca, dar discutiile au fost sistate, din cauza dorintei jucatorului de a parasi pe Dinamo.

CLAUDIU NICULESCU: " Dorinta mea cea mai mare este sa joc cu Dinamo in grupele Champions League. De aceea, am ales sa ramin"

Lobont e aproape

Negocierile cu Bogdan Lobont sint din ce in ce mai avansate. Din cite se pare, jucatorul ar fi chiar dispus sa lase destul de mult din pretentiile sale salariale, numai pentru a reveni ca titular la Dinamo. De asemenea, pe lista posibilelor achizitii ale ciinilor se mai afla si mijlocasul peruan Vasallo Ferrari, de la formatia de prima liga Sporting Cristal. Surpriza ar putea veni de la Timisoara, de unde ar putea fi adus Silviu Balace, fostul capitan al violetilor fiind cazut in dizgratie si pus pe lista de transferuri.

Cerut in Turcia

Presa turca a scris, ieri, despre un eventual transfer al lui Ze Kalanga la Sivasspor. Cei din tara Semilunei spun ca mijlocasul angolez ar putea sa ajunga in Turcia, mai ales ca tehnicianul acestei echipe s-ar fi inteles cu angolezul. Nu este prima oara cind jucatorul este legat de un transfer in Turcia. In toamna, actionarii, nemultumiti de evolutiile sale, au vrut sa-l dea, dar Mircea Rednic si mai ales jocurile excelente pe care le-a facut dupa aceea i-au convins pe membrii Consiliului de Administratie ca merita sa ramina.

Vranjkovic, pe cinci ani

Ieri, la Bucuresti, Marin Condescu a negociat cu Nicolae Badea si cu Cristi Borcea pentru transferul lui Vojslav Vranjkovic. La capatul a doua ore de negocieri, totul a fost decis. Bosniacul va fi al lui Dinamo, contra a 250.000 de euro plus cedarea lui Alexandru Pacurar. Singura problema care mai ramine este ca Borcea sa vorbeasca cu Pacurar pentru a-l convinge pe acesta sa plece la Pandurii. Gorjenii mai pastreaza 25% din Vranjkovic, iar acesta nu se va putea transfera in strainatate fara acordul gorjenilor, care vor primi si suma de bani corespunza toare.

Oltenii au avut de ales dintr-o lista in care se mai gaseau Tames, Baltoi, Scarlatache si Lemnaru, dar Pacurar a fost cel pe care l-au vrut albalbas trii. Astazi, Petre Buduru se va deplasa la Tirgu-Jiu pentru a parafa actele necesare, iar Vranjkovic va semna un contract pe cinci ani de zile.

MARIN CONDESCU (presedinte Pandurii):" Jucatorul e incintat ca va ajunge la o echipa atit de mare cum este Dinamo. Pentru noi e o afacere excelenta."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.