Este cert! Ionel Ganea va pleca, in cele din urma, de la formatia din Stefan cel Mare. Dupa nenumarate situatii in care si-a exprimat nemultumirea fata de conducatorii dinamovisti, acuzandu-i, printre altele, ca l-au mintit, "Ganezul" a luat hotararea de a parasi Dinamo, club la care a avut un sezon foarte bun, fiind golgeter al Ligii I, cu 14 goluri marcate in 19 etape. Atacantul a luat aceasta decizie inca de sambata seara, cand i-a comunicat directorului executiv, Cristi Borcea, ca nu va mai juca pentru "alb-rosii" in ultimele 15 etape ale campionatului. In plus, oficialul dinamovist a dat, ieri, de inteles, ca despartirea de Ganea este iminenta. "Jucatorul este decis sa plece. Desi Ganea are contract pe un an de zile cu Dinamo, nu putem sta intr-o permanenta presiune. Si noi, si suporterii, si Rednic, toata echipa, nu mai putem suporta discutiile din presa. Nu mai putem suporta aceste discutii permanente cu un jucator care, e adevarat, da totul in teren, dar cum se termina meciul, are ceva de comentat", a precizat Borcea.

Deocamdata, sigura este doar plecarea lui Ganea de la Dinamo, in vreme ce viitoarea destinatie a acestuia ramane ambigua. "Sunt sanse foarte mari sa ma duc la Rapid, dar mai exista si alte variante. Si Dan Petrescu ma doreste mult la Unirea Urziceni", a declarat, ieri, Ganea. Se pare ca pentru atacant mai este si varianta FC Arges, care, de asemenea, il vrea cu ardoare la Pitesti. "Ni-l dorim foarte mult pe Ganea. Chiar daca este un jucator scump, nici noi nu suntem un club ieftin, in ciuda faptului ca suntem in zona retrogradarii. Daca maine vine cu o hartie prin care poate demonstra ca are dezlegare sa plece de la Dinamo, il cumparam imediat si ii oferim salariul pe care il solicita, indiferent cat ne va cere", a declarat finantatorul argesenilor, Cornel Penescu, afland de ruptura produsa intre Ganea si clubul bucurestean.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.