Asadar, Steaua are toate motivele sa fie ingrijorata in perspectiva "16-imilor" Cupei UEFA. Si asta deoarece adversara ei din aceasta faza, FC Sevilla, a invins duminica seara, in deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), formatia Recreativo Huelva, intr-o partida din cadrul etapei a a 15-a a campionatului. Golurile invingatorilor au fost marcate de Luis Fabiano (min.10 -11m), Kanoute (34) si Jesus Havas (53), respectiv Jesus Vazquez (18). Comentand acest joc - in urma caruia Sevilla a acumulat 34 de puncte si a devenit lidera in primera Division, devansand astfel pe FC Barcelona, cu 33 p. si un meci mai putin - internationalul roman al celor de la Recreativo, Laurentiu Rosu (introdus in min. 69), a avut numai cuvinte de lauda la adresa team-ului pregatit de Juande Ramos.

"Sigur, au avut un penalty acordat usor, noi am egalat destul de repede, insa au avut o revenire spectaculoasa, impunandu-se pe merit. Altfel spus, Steaua trebuie sa fie foarte atenta in perspectiva intalnirii cu Sevilla. Au jucatori de valoare in toate compartimentele, dar exceleaza in atac. In plus, au niste ruperi de ritm impresionante, iar fundasul lor dreapta, Daniel Alves, face prapad pe partea lui, nu intamplator fiind, cred, cel mai bun fotbalist pe acest post din campionatul Spaniei", a tinut Rosu sa-si avertizeze fosta echipa din Ghencea, tot el adaugand ca, la capitolul vulnerabilitati, "Sevilla este obisnuita sa se arunce in atac si sa lase spatii largi in aparare". Aspect de care, adaugam noi, Olaroiu ar trebui (nu-i asa?) sa tina seama in "dubla" din 14/15 februarie (in Ghencea) si 22 februarie (pe "Ramon Sanchez-Pizjuan").


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.