Revenit in forta dupa debarcarea lui Craciunescu, arbitrul din Alba Iulia a fost desemnat numarul unu al anului de catre CCA

Sorin Corpodean a primit sambata titlul de cel mai bun arbitru al anului, confirmand astfel revenirea in forta, dupa o iesire din prim-plan destul de lunga. Acuzat de Ion Craciunescu, fostul sef al CCA, de multe compromisuri, centralul din Alba Iulia a reintrat in gratiile noilor conducatori ai arbitrilor si, in ciuda catorva scandaluri destul de mari anul acesta, cel mai cunoscut fiind dupa meciul Dinamo-Steaua, a primit acest titlu.

Corpodean a fost urmat in ierarhia intocmita de CCA de Cristian Balaj si Augustus Constantin, ultimul fiind fiul sefului arbitrilor. Ocupantii primelor trei locuri au primit din partea lui Gheorghe Constantin cupe, diplome si cate o pereche de ghete.

In momentul in care i-a inmanat premiul lui Sorin Corpodean, Gheorghe Constantin i-a spus acestuia ca, daca s-ar fi acordat unul si in vara, acesta ar fi fost al doilea pentru el. Dupa ultima intalnire din 2006 dintre CCA si arbitri, au fost desemnati si cei mai buni tusieri ai anului, primii trei fiind, in ordine, Cristian Nica, Aurel Onita si Cornel Fecioru. Acestia au primit, pe langa diplome si cupe, cate un tricou.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.