Adrian Mititelu spune ca oficialii din conducerea fotbalului romanesc se comporta precum camatarii

Evenimentele din finalul sezonului de toamna au pus pe "jar" cluburile din provincie. Universitatea Craiova si Politehnica Timisoara sunt capii unei revolte anti-FRF, care prinde contur din ce in ce mai clar, forul fotbalistic fiind identificat cu triumviratul Steaua - Dinamo - Rapid. In timp ce oltenii au hotarat sa boicoteze banchetul de sfarsit de an organizat de FRF si LPF, banatenii picheteaza, astazi, Casa Fotbalului.

Adrian Mititelu il concureaza cu succes pe Mihai Stoica la titlul de cel mai indisciplinat conducator de club din fotbalul romanesc, daca este sa tinem cont de numarul de etape de suspendare primite in prima parte a campionatului. Exista, insa, o diferenta intre cei doi. In timp ce managerul general al Stelei isi accepta pedeapsa, patronul Universitatii Craiova se considera o victima a comploturilor cluburilor din Bucuresti. Mircea Sandu este vazut de oficialul oltean drept un aparator al intereselor celor din Capitala. "Aceasta e politica in regimul lui Mircea Sandu, politica pumnului in gura. Noi, astia din provincie, nu ne putem spune pasurile, pentru ca suntem pedepsiti. Cei de la Bucuresti parca sunt camatari de ne iau atatia bani. Noi intelegem ca le trebuie fonduri ca sa isi plateasca ratele la cladirile pe care si le construiesc acolo", a tunat si fulgerat Mititelu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.