Echipa de handbal a Romaniei va intalni reprezentativa similara a Suediei, in meciul de baraj pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din 2007, conform tragerii la sorti de ieri, de la Stockholm. "Suedia este un adversar dificil, fiind reprezentanta handbalului nordic. Chiar daca are un joc dezvoltat, eu sper sa ne calificam. Suedia este al doilea adversar ca dificultate, dupa Danemarca. Totusi, cred ca sansele sunt egale, 50-50", a declarat ieri antrenorul lotului feminin, Gheorghe Tadici, adaugand ca si-ar fi dorit sa intalneasca echipe precum Polonia, Macedonia sau Croatia.

Iata si celelalte meciuri de baraj pentru Campionatul Mondial din 2007: Olanda - Croatia, Spania - Turcia, Polonia - Serbia, Slovenia - Austria, Macedonia - Belarus, Danemarca - Ucraina. Partidele tur se vor desfasura pe 2/3 iunie 2007, iar returul pe 9/10 iunie. Castigatoarele dublelor manse se vor califica la "Mondialul" care va avea loc in Franta, la sfarsitul anului viitor, unde cinci tari sunt deja calificate: Franta, Rusia, Norvegia, Germania si Ungaria.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.