Rutierul american spune ca se retrage definitiv, declarind ca poate fi acuzat de prostie, nu de utilizarea testosteronului
Depistat pozitiv dupa ce a cistigat editia din acest an a Turului Frantei, Floyd Landis spune ca nu va mai putea fi niciodata ciclist. Fostul ciclist al echipei Phonak a afirmat simbata ca exista o sansa foarte mica de a mai participa la cursele oficiale in anul 2007: "Chiar daca nu sint suspendat, cine ma mai vrea in echipa sa? Daca voi fi suspendat doi sau patru ani - sper sa nu am parte de o astfel de umlinta -, nu ma mai vad concurind dupa acest timp". Landis sustine in continuare ca nu s-a dopat: "N-am luat niciodata testosteron. Ar fi fost stupid sa iau asa ceva si apoi sa ma prezint la control. Pot fi acuzat de prostie, dar nu de dopaj", a mai declarat rutierul american, precizind ca nimeni nu are interesul ca acest proces sa se desfasoare onest, pentru ca ar pierde.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.