Un judecator de la tribunalul din Paris a respins, ieri, apelul unui grup de asociatii care contesta eliminarea lui Zinedine Zidane in finala Cupei Mondiale din Germania. "Colectivul national pentru stabilirea adevarului privind finala" si asociatia "Justitie CM 2006" cerusera ca justitia sa solicite o ancheta pentru a se stabili in ce conditii s-a decis eliminarea lui Zidane in minutul 110 al finalei Cupei Mondiale, disputata la 9 iulie si pierduta de Franta.

Asociatiile, reprezentate de avocatul Mehana Mouhou, considera ca Zinedine Zidane a fost eliminat dupa ce s-a recurs la arbitrajul video, ceea ce nu este permis. FIFA si federatia franceza (FFF) au calificat actiunea asociatiilor drept "pur publicitara". Justitia franceza a decis ca asociatiile sa plateasca FIFA 7.000 de euro si FFF 3.000 de euro, reprezentind cheltuielile de judecata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.