"Cainii rosii" vor infrunta pe Benfica Lisabona in saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA
Dinamo va avea o misiune extrem de grea in primavara, urmand sa infrunte pe Benfica Lisabona, o trupa care nu are un parcurs extraordinar in campionat, aflandu-se pe locul patru, la 11 puncte de liderul FC Porto. Lusitanii, care i-au mai eliminat pe dinamovisti in 2000, dupa ce "cainii" au castigat cu 1-0 la Lisabona si s-au inclinat pe teren propriu cu 0-2, vin din Liga Campionilor, acolo unde au terminat pe locul al treilea intr-o grupa cu Manchester United, Celtic si FC Copenhaga, fiind eliminati in ultima etapa.

"Sansele sunt 50-50, dar ne asteptam la un adversar dificil, in aceasta faza a competitiei nu mai sunt echipe din Malta si din Andorra", a reactionat Cristi Borcea, directorul executiv al "cainilor", declarandu-se optimist ca echipa sa va obtine un rezultat bun in prima mansa din Portugalia, tara cu care Romania se afla in lupta directa in clasamentul coeficientilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.