Steaua revine la Sevilla, Dinamo vrea revansa. Conducatorii celor de la Steaua si de la Dinamo au avut reactii diferite dupa aflarea adversarelor. In Ghencea se vorbeste despre ghinion, in vreme ce in "Stefan cel Mare" exista un amalgam intre precautie si optimism.

Cel mai pesimist s-a aratat presedintele LPF, Dumitru Dragomir: "Mai rau nu se putea. Vedeti-va de treaba, daca trecem de astia, inseamna ca avem un fotbal de nu ne dam nici noi seama. Astea sunt echipe puternice, care baga zeci de milioane de euro in fiecare an. Spaniolii au un fotbal mai bun decat al nostru".

STEAUA

Coincidenta sau nu, detinatoarea Cupei UEFA, FC Sevilla, are inscriptionat pe tricouri numele companiei "888.com", la fel ca si englezii de la Middlesbrough, care au eliminat Steaua in semifinala de cosmar din sezonul trecut. "La fel ca si in Liga Campionilor, sortii ne-au oferit cea mai proasta optiune dintre variantele posibile. Noi ne vom juca sansa, iar daca ii vom elimina, cu atat mai mare va fi satisfactia. Este una dintre cele mai puternice echipe din Europa", a declarat antrenorul Cosmin Olaroiu.

Steaua va reveni dupa 21 de ani pe Stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, unde in 1986 cucerea Cupa Campionilor Europeni. In optimi, invingatoarea din meciul Steaua - Sevilla va intalni pe invingatoarea dintre Sahtior si Nancy. Managerul general, Mihai Stoica, a dezvaluit ieri ca in Ghencea va mai sosi un fundas central, tot brazilian.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.