"Pensionat" la cerere din Formula 1, fostul pilot german Michael Schumacher (37 de ani) nu se obisnuieste cu ritmul lent al vietii de bogatas fara probleme, astfel ca gusta betia vitezei cand pe pistele de karting, cand pe partiile de schi. Si daca pana anul trecut putea fi vazut, in ajun de Craciun, zburand pe zapada in Norvegia, mai exact in peisajul idilic din Trysil, la 210 km nord de Oslo, acum, "Schumi" si-a mutat resedinta de iarna in Franta, in statiunea exclusivista Courchevel.

Fostul pilot german a decis sa-si vanda cabana-palat (de 600 mp) din Norvegia, pe care o cumparase in 1996, pentru a-si incerca schiurile in Alpii francezi. De ce tocmai acolo? "Bild" sustine ca ar avea mai multe motive: in primul rand, resedinta de iarna este la numai doua ore de condus (165 km) de locuinta familiei Schumacher, din oraselul elvetian Gland. Mai apoi, si lumea e mai selecta la Courchevel, unde misuna bogatasi si aristocrati din toata lumea. Daca pana si mofturoasa Victoria Beckham isi plimba costumul de schi Chanel prin zona…Cert este ca familia lui Schumi va petrece aici si Craciunul, si Anul Nou.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.