Fostul mare portar al Stelei, Helmut Duckadam, a declarat vineri ca nu se bucura ca echipa din Ghencea va intalni FC Sevilla in 16-imile Cupei UEFA, in opinia sa cel mai puternic adversar posibil, dar a promis ca va insoti trupa lui Olaroiu in Spania

"Nu ma bucur ca Steaua va intalni pe FC Sevilla. Este de departe cea mai puternica formatie din aceasta competitie, dar, cu toate acestea, Steaua trebuie sa creada in sansa ei. Regret ca jucam meciul tur la Bucuresti. Daca in tur nu luam gol si castigam, avem sanse la calificare", a declarat Helmut Duckadam.

Fostul portar a adaugat ca, desi Steaua a eliminat-o pe Betis in sezonul trecut, acum suporterii alb-verzilor vor incuraja Steaua: "De aceasta data vor fi de partea noastra. Betis Sevilla este rivalul lor de moarte si din acest motiv vor veni sa sustina Steaua. Chiar daca fanii lui FC Sevilla iubeau Steaua ca a reusit sa invinga pe Barcelona in 1986 si pe Betis in sezonul trecut, acum sunt nevoiti sa fie impotriva noastra".

"Daca Dumnezeu ma ajuta sa fiu sanatos pana la ora jocului retur, voi fi pe Ramon Sanchez Pizjuan, pentru a incuraja Steaua. In ultima vreme le-am purtat noroc baietilor si vreau sa o fac si de aceasta data", a incheiat legendarul portar.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.