Acum, dupa demisia lui Iordanescu, prima intrebare care se pune este cine il va inlocui. In presa s-au rostit multe nume... Victor Piturca, Ladislau Bšlšni, Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Marius Lacatus, Cosmin Olaroiu...

Asa cum spunea ieri si presedintele Mircea Sandu, decizia nu va fi luata maine la Comitetul Executiv. Din surse demne de incredere insa am aflat ca primul pe lista este Mircea Lucescu, acesta urmand a fi contactat foarte repede. Cristian Bivolaru, secretar general adjunct la FRF si unul dintre observatorii UEFA, va fi cel care va purta primele discutii cu Mircea Lucescu, dar si cu patronul acestuia de la Sahtior Donetk, Rinat Akhmetov. Iar momentul este unul apropiat: miercuri Cristian Bivolaru este observator UEFA la meciul AC Milan-Sahtior Donetk din Liga Campionilor! Mircea Sandu, presedintele FRF, l-a insarcinat pe Cristian Bivolaru sa discute cu Mircea Lucescu si Rinat Akhmetov ca tehnicianul sa poata prelua nationala Romaniei.
Numai daca acest demers va esua vor fi contactati alti antrenori. Primul pe aceasta a doua lista ar fi Victor Piturca, un tehnician care in acest moment are avantajul de a nu fi legat de nici un club si care aseara ne-a declarat ca este pregatit sa preia reprezentativa daca cineva i-o va cere.