Antrenorul roman Mihai Stoichita a fost concediat din postul de selectioner al Kuweitului, a anuntat ieri Federatia de fotbal din aceasta tara. Forul arab a precizat ca a renuntat la serviciile lui Stoichita din cauza faptului ca acesta "este insensibil la critici si nu intelege importanta Cupei Golfului pentru iubitorii fotbalului din Kuweit". Dupa demiterea tehnicianului roman, reprezentativa Kuweitului va fi condusa la Cupa Goflului (competitie ce va avea loc la Abu Dhabi, in perioada 17-30 ianuarie 2007) de veteranul Saleh Zakaria, ajutat de Fouzi Ibrahim si Jamal Yaqoub.

Mihai Stoichita a pregatit "nationala" Kuweitului incepand din iulie 2005, cand l-a inlocuit pe Mohammed Ibrahim. Romanul nu a reusit, insa, sa califice selectionata kuweitiana la Campionatul Mondial din acest an si nici la Cupa Asiei pe Natiuni, din anul 2007, elevii sai fiind invinsi in meciul decisiv de selectionata Bahreinului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.