Desi patronul Gigi Becali a anuntat ca a respins oferta rusilor pentru Mirel Radoi, se pare ca lucrurile nu sint inca definitive. Presedintele lui Zenit Sankt-Petersburg va sosi luni la Bucuresti. Mijlocasul campioanei e inca in carti pentru un transfer in Rusia

Chiar daca patronul Stelei a sustinut ca oferta echipei din Rusia a fost una extrem de avantajoasa pentru el si pentru Radoi, singurul impediment fiind acela ca trupa nu era una recunoscuta in Europa, se pare ca lucrul acesta nu e tocmai batut in cuie. Si asta pentru ca echipa in cauza, una care are un antrenor celebru dupa spusele impresarului Dumitru Tudor, omul care a venit cu oferta, are un patron extrem de bogat.

Singura echipa din Rusia cu antrenor celebru este Zenit Sankt-Petersburg, ea avindu-l pe banca tehnica pe Dick Advocaat. De la Sankt-Petersburg insa, directorul de scouting al echipei, Alexandr Boki, a declarat ca "nu ne intereseaza nici un jucator din Romania si, deci, nici Radoi. M-a sunat si Daniel Chirita si i-am spus ca nu e adevarat".

Numai ca lucurile nu se opresc aici. Patronul trupei din Sankt-Peterburg se numeste Serghei Fursenko, el fiind presedintele Lentransgaz - subsidiara a Gazprom, faimosul gigant energetic rus. Inutil de spus ca averea sa se cifreaza undeva in jurul unui miliard de euro, fapt care-i confera o potenta financiara demna de luat in seama. Tocmai din acest motiv se pare ca si Gigi Becali n-a vrut sa auda de oferta, in speranta ca rusul va plusa. In virtutea acestui fapt, se pare ca Serghei Fursenko se va deplasa luni la Bucuresti, asta pentru a pune pe masa negocierilor si mai multi bani pentru Mirel Radoi.

Unul dintre motivele pentru care miliardarul rus dores te achizitionarea mijlocasului stelist este si faptul ca Zenit are ca principal obiectiv pentru anul viitor accederea in Liga Campionilor, dar si cistigarea campionatului. In editia abia incheiata, trupa din Sankt-Petersburg a terminat pe locul patru, pozitie care ii asigura prezenta in Cupa UEFA.

Andrey Afonso a semnat!

Fostul portar al celor de la Figueirense, Andrey Nazario Afonso, a semnat in cursul zilei de ieri un contract cu Steaua pe durata a trei ani si jumatate. Brazilianul este al treilea portar strain din istoria recenta a Stelei dupa Carlos si Hamutovski. Steaua va plati clubului Atletico Paranaense, gruparea care detine 20% din drepturile asupra lui Andrey, o suma cifrata in jurul a 400.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.