Florin Raducioiu, fostul mare atacant al echipei Dinamo si al nationalei de fotbal a Romaniei, va reveni, la inceputul lunii martie, in tara, unde va zabovi citeva zile. In aceasta perioada, "Marele Blond" va sustine examenul de obtinere a licentei de impresar FIFA. In trecut, el a avut o tentativa de a transfera jucatori romani, cind s-a oferit sa-l duca pe Gigel Bucur la o formatie din Franta.

"In perioada 6-19 martie ma voi afla la Bucuresti. Vreau sa vad citeva meciuri din Divizia A, iar pe 17 martie voi sustine, la FRF, examentul pentru licenta de agent FIFA. Nu cred ca voi avea probleme cu firma fratilor Becali. Ma stiu de mult cu oamenii de-acolo", ne-a declarat fostul international.

Raducioiu il va concura pe Gica Popescu, care face echipa cu Ioan si Victor Becali. Dintre componentii generatiei de aur, Ilie Dumitrescu si Daniel Prodan si-au incercat, de asemenea, norocul ca agenti. Ei
n-au rupt insa gura tirgului. Dumitrescu l-a vindut doar pe Marius Sumudica, de la Rapid la Maritimo Funchal (Portugalia), iar Prodan a fost impresarul lui Ciprian, fratele sau.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.