La sosirea pe aeroportul "Luton", englezii au fost surprinsi de numarul ziaristilor romani care ii asteptau pe ros-albi crezand ca in capitala Angliei a aterizat cunoscutul star pop

Jucatorii dinamovisti, insotiti de sotii si prietene, au plecat ieri dimineata catre Londra, pentru partida cu Tottenham, de pe aeroportul "Aurel Vlaicu". "Cainii" erau destinsi, miza castigarii meciului, care le-ar permite bucurestenilor sa obtina primul loc in grupa, pare insa constientizata doar de antrenor si conducatori, nu si de fotbalisti.

O infrangere sau un egal in fata englezilor i-ar trimite pe pozitia secunda a grupei pe ros-albi, ceea ce inseamna ca viitorul adversar al lui Dinamo in UEFA va fi o echipa eliminata din Liga Campionilor, deci una incomoda. Ganea era insa foarte relaxat: "Nu cred ca este un meci asa de important pentru noi, pentru ca suntem deja calificati. Vom merge la cumparaturi.. Nu mai conteaza primul loc, obiectivul a fost sa ne calificam. Noi ne-am indeplinit toate obiectivele de anul acesta". La randul sau, Ionel Danciulescu isi dorea ca Dinamo sa obtina un rezultat bun. "Pentru cumparaturi vom avea timp doar cateva ore, inainte de a ne intoarce, dar nu asta este important. Cel mai important cadou ar fi cele trei puncte", a spus Danciulescu.

Mircea Rednic: "Mergem la victorie"

Mircea Rednic l-a contrazis insa pe Ganea: "Ne dorim o victorie pentru a incheia acest an foarte bine. Vom intalni cea mai buna echipa din grupa. Nu vom merge la cumparaturi, asa cum a spus Ganea, poate are el alt program. Este un meci pentru imagine, pentru moralul nostru, poate fi privit si ca un test, sa vedem daca mai avem nevoie si de alti jucatori". Ajunsi la Londra, dinamovistii au fost asteptati doar de ziaristi romani, numarul mare al acestora facandu-i pe calatorii obisnuiti sa creada ca este vorba de sosirea Madonnei.

"Doar starurile sunt asteptate de atatia jurnalisti", a spus unul dintre ei. Jucatorii, sotiile si prietenele acestora si invitatii au urcat in cate un autocar si au plecat spre Londra, insa fotbalistii nu vor putea sta in aceleasi camere cu consoartele pana in noaptea de dupa partida cu Tottenham.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.