Atacantul lui Dinamo a declarat ca ar fi dureros daca Rapid nu se va califica in primavara europeana. "Eu nu cred ca este un meci asa de important pentru noi. Vom merge la cumparaturi. Din cite stiu eu, suntem deja calificati. Nu mai conteaza primul loc, obiectivul a fost sa ne calificam. Noi ne-am indeplinit toate obiectivele de anul acesta", a declarat Ganea.
Ganea crede ca ar fi dureros daca Rapid nu se va califica in primavara europeana. "Dar trebuie sa treaca peste momentele grele. Insa din cite stiu eu, grecii sunt oameni corecti si nu stiu de ce nu ar lupta pentru orgoliul lor", a afirmat Ganea.

Atacantul Ionel Danciulescu isi doreste ca Dinamo sa vina cu un rezultat bun de la Londra. "Ne dorim sa ne intoarcem cu un un rezultat bun, speram sa iasa bine. Pentru cumparaturi vom avea timp doar citeva ore, inainte de a ne intoarce, dar nu asta este important. Cel mai important cadou ar fi cele trei puncte", a spus Danciulescu, care nu crede ca ar fi rusinos pentru Rapid daca nu se va califica. "Rapid nu a pierdut nici un meci. Au totusi sansa lor in aceasta seara", a comentat Danciulescu.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.