Mijlocasul stelist a efectuat miercuri o rezonanta magnetica, in urma careia a fost descoperita o leziune a ligamentului, astfel ca jucatorul va fi supus unei interventii chirurgicale la Bologna.

Daniel Oprita a fost supus miercuri unui control amanuntit la Spitalul Militar Central si i-a fost descoperita o leziune la nivelul ligamentului incrucisat anterior al genunchiului drept. Oprita va pleca joi la Bologna insotit de doctorul Radu Paligora pentru o evaluare la clinica Isokinetic, acolo unde va fi ales si momentul optim pentru operatie. Astfel, jucatorul FC Steaua va fi indisponibil patru-cinci luni.

Oprita s-a accidentat in meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-0, din etapa a XIX-a a Ligii I, primul verdict fiind ruptura de rotula. El a efectuat miercuri o rezonanta magnetica pentru a vedea daca accidentarea este mai grava.

In cazul in care diagnosticul ar fi ramas doar ruptura de rotula, Oprita ar fi stat cu piciorul imobilizat aproximativ o luna, fara sa fi fost nevoie de interventie chirurgicala.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.