FC Rapid a fost amendata cu 3.500 de lei, deoarece suporterii rapidisti au aruncat din tribuna cu diferite obiecte in directia tehnicianului formatiei gorjene, Eugen Neagoe.

Rapid va fi nevoita sa joace la minim 150 de kilometri de Bucuresti partidele cu Poli Timisoara (etapa a XX-a), UTA Arad (etapa a XXII-a) si Steaua (etapa a XXIV-a).

Comisia de Disciplina a decis sa-l suspende timp de sase luni si sa-l amendeze cu 15.000 de lei pe vicepresedintele clubului Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, deoarece a injurat brigada de arbitri la partida din deplasare cu FC Vaslui, scor 3-3, din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, nu a fost sanctionat pentru faptul ca a scuipat spre arbitrii la partida cu Steaua , 0-0, din etapa a XIX-a a Ligii I, deoarece observatorul si arbitrii nu au trecut in raport acest incident. Gestul lui Bornescu se poate vedea pe inregistrarea meciului, iar portarul oltenilor ar fi putut fi sanctionat cu o suspendare de sase etape.

Aceste cazuri au fost judecate dupa noul cod disciplinar, intrat in vigoare la 1 decembrie.