Conducerea clubului West Ham United l-a concediat, ieri, pe tehnicianul englez, Alan Pardew (45 de ani), ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioada in Premier League. Conform BBC, noul patron al gruparii engleze, islandezul Eggert Magnusson a anuntat ca Pardew este principalul vinovat pentru situatia in care se afla West Ham dupa disputarea a 17 etape (locul 18 cu 14 puncte). "Alan a avut o contributie importanta de cind a fost numit ca antrenor (n.r. - septembrie 2003), dar rezultatele din acest sezon au fost dezamagitoare si, din pacate, el a pus echipa intr-o postura rusinoasa.

Mister Magnusson, impreuna cu ceilalti membri din conducerea clubului, au hotarit in unanimitate ca acum este timpul pentru schimbarea antrenorului. Nu ne ramine altceva de facut decit sa gasim urgent un antrenor care ar putea sa ne ajute sa scapam din situatia in care ne aflam", se precizeaza intr-un comunicat oficial al clubului West Ham. Urmasul lui Pardew la conducerea tehnica a "ciocanarilor" se presupune ca ar putea fi Alan Curbishley (49 de ani), fost jucator la West Ham in perioada 1975-1979. De asemenea, presa britanica sustine ca Magnusson incearca sa il convinga pe suedezul Sven Goran Eriksson sa preia conducerea tehnica a echipei londoneze.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.