Sindicatul fotbalistilor a gasit recompense pentru ingineriile lui Borcea, fluieraturile lui Corpodean sau zgircenia lui Copos. Nu au scapat insa de premiere driblingurile lui Mutu, suturile lui Niculescu, tenacitatea lui Dica sau schemele lui Olaroiu

Gala Fotbalului romanesc, festivitatea de sfirsit de an in care sindicatul fotbalistilor fondat de Nicu Gheara si asociatia jurnalistilor sportivi cu acelasi patron spiritual isi recompenseaza performerii, a avut de unde alege performerii, dar a sfirsit prin a culege la cele mai multe dintre categorii. Cristi Borcea a fost desemnat conducatorul anului, chiar daca Dinamo are in spate un grup de investitori, nu a fost campioana in acest an, iar parcursul in Cupa UEFA a fost net inferior celorlalte competitoare bucurestene, formatia din Stefan cel Mare fiind in topuri abia in competitiile cu final incert, care se afla abia la jumatate de drum la sfirsitul acestui an.

Anchetat pentru evaziune, premiat pentru investitii

Arbitrajul romanesc a avut din nou un an care merita mai degraba fluieraturi decit aplauze, nici un cavaler in negru autohton nefiind macar in apropierea categoriilor care le permiteau sa viseze la Campionatul Mondial din Germania. Totusi, pentru ca trebuia cineva premiat, a fost ales Sorin Corpodean, arbitrul care, printre alte gafe, a facut praf derby-ul Dinamo-Steaua. Circul a fost completat de acordarea premiului de "investitorul anului" lui George Copos, desi acesta este, fara nici o legatura cu proverbiala sa zgircenie, in proces cu ANAF pentru datorii de milioane de euro la bugetul de stat si s-a remarcat prin cumpararea la preturi exorbitante a unor jucatori care stau pe banca de rezerve. Insusi patronul Rapidului a considerat o gluma acest premiu, astfel ca s-a scuzat politicos si i-a trasat sarcina lui Cristi Costache sa ridice cupa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.