Ceea ce se prefigura de ceva vreme s-a intamplat ieri. Carlos Fernandez, portarul primit cu mult fast (in urma cu un an) de Steaua, a parasit Romania cu destinatia Portugalia. Mai exact spus, a plecat de unde a venit. De fapt, lasand la o parte viata (zice-se) tumultoasa pe perioada sederii in Bucuresti, nabadaiosul goal-keeper si-a cam facut rau cu mana lui daca ne gandim la desele gafe ce, odata cu greselile din partida cu Olympique Lyon, din Ghencea, i-au pus capac.

"Asteptam altceva de la voi (n.r. ziaristii), insa de fiecare data m-ati pus la pamant", a spus Carlos, care - vorba lui Gigi Becali - va avea timp suficient sa-si scrie cartea despre viata petrecuta in tara noastra. "Nu cred ca asta are legatura cu plecarea definitiva din Romania a lui Carlos", a declarat, la randu sau, logodnica lui Fernandez, care a lasat sa se inteleaga ca n-ar fi exclus ca portughezul sa fie legitimat la o alta formatie din Liga I.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.