Antrenorul Otelului a declarat ca rezultatul meciului de pe teren propriu cu FC Farul, scor 0-0, a fost influentat de arbitraj, "centralul" Orlando Trandu anuland un gol si neacordand un penalty pentru galateni. "Sa-si ia porc cu trichineloza si vin mucegait", a fost urarea de sarbatori a lui Grigoras pentru brigada de arbitri.

"Ma asteptam la un joc dificil, pentru ca Farul este o echipa buna. Cred ca golul nostru a fost valabil si parerea mea este ca rezultatul a fost influentat de arbitraj prin doua greseli, cea de la golul anulat lui Jula (n.r. - pentru fault la portar) si neacordarea unei lovituri de la 11 metri la un fault asupra lui Banaru spre finalul partidei. Daca se va adeveri ca am dreptate, le doresc arbitrilor ca de Craciun sa-si cumpere porc cu trichineloza si vin mucegait!", a spus Grigoras, care si-a exprimat regretul ca Otelul nu a terminat anul cu o victorie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.