"Raman la Pitesti doar daca voi fi lasat sa fac schimbari radicale la echipa", a spus tehnicianul lui FC Arges dupa infrangerea de la Timisoara

Antrenorul lui FC Arges s-a declarat foarte dezamagit de evolutia echipei sale in meciul de la Timisoara, pierdut cu 1-3 in fata lui "Poli". Munteanu a spus ca se bucura de faptul ca se va intra intr-o pauza competitionala, pentru ca, in caz contrar, FC Arges ar fi fost deja in Liga a II-a. "In afara de dezamagire, nu pot sa spun prea multe. S-a vazut clar diferenta dintre cele doua echipe. Ma bucur ca s-a terminat, pentru ca altfel eram in B cu atitudinea pe care o au jucatorii mei. Cu aceasta atitudine nu se poate scapa de retrogradare", a spus Munteanu.

Acesta a anuntat schimbari radicale la echipa in aceasta iarna. "Vor fi schimbari radicale, sunt obligat sa le fac, pentru ca fara dorinta nu se poate face nimic. Voi ramane la Pitesti cu conditia sa fac niste schimbari radicale. Nu sunt adeptul remanierilor inviduale, dar la Timisoara m-a multumit doar Prepelita. Vom avea o viata foarte grea in retur, dar vom lupta pana in ultima etapa pentru a scapa de retrogradare si sunt convins ca putem ramane in prima liga", a spus Munteanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.