Portarul bosniac a devenit, dupa egalul scos de echipa din Targu Jiu pe terenul Rapidului, fotbalistul strain cu cele mai multe meciuri jucate in prima liga din Romania

Goalkeeper-ul bosniac, Adnan Guso, a jucat la patru echipe de pe prima scena, insumand, inaintea intalnirii cu Dinamo de duminica, 101 meciuri in Liga I. Guso a debutat in fotbalul mioritic la Universitatea Craiova, echipa pentru care a evoluat meci de meci timp de trei sezoane.

Constanta evolutiilor sale l-a facut unul dintre cei mai iubiti jucatori ai stiintei, ceea ce nu l-a impiedicat insa sa paraseasca formatia din Banie pentru Dinamo, atunci cand oltenii au intrat in deriva care i-a dus spre liga secunda.

Dupa o experienta esuata in Groapa, portarul bosniac a ajuns la FC Arges, iar, incepand cu acest sezon, a revenit in Oltenia, dar nu la Craiova, ci la Targu Jiu. "stiam ca am realizat un record de longevitate in Liga I, comparativ cu toti fotbalistii straini care au evoluat in Romania. Pe masura ce treceau etapele, oamenii imi spuneau: Te apropii de al 100-lea meci in campionatul romanesc, dar iata ca a trecut si acest joc. Ma bucur ca am reusit sa joc atat de mult. Sper din toata inima sa fiu sanatos pentru a putea evolua in cat mai multe partide de aici incolo", ne-a spus Adnan, pentru care intalnirea cu liderul Ligii I are o importanta aparte.

La Craiova s-a simtit cel mai bine ca fotbalist

"La Dinamo nu mi s-au dat prea multe sanse sa-mi arat valoarea. Meciul de duminica este atat o revansa pentru mine, cat si al 102-lea meci in prima liga", a mai spus bosniacul. Goalkeeper-ul recunoaste ca momentele cele mai frumoase ca jucator le-a trait la Universitatea Craiova.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.