Managerul general al Stelei a declarat ca Nicolae Dica ar merita sa fie numit jucatorului anului in 2006
"Ramine sa vedem daca va pleca Dica de la Steaua. M-a pus pe ginduri declaratia presedintelui de la Lyon care a spus ca se gindeste sa demareze imediat negocierile, dar cinci ore cit am stat linga el nu a spus nimic. Nu stiu daca a fost galant sau a glumit spunind acest lucru, dar nu s-a purtat nici o discutie despre transferul lui Dica, desi ar fi fost un cadru potrivit. Dica este un jucator cunoscut in Europa. Poate evolua la absolut orice nivel, dar deocamdata nu exista nici o oferta concreta pentru el", a spus Mihai Stoica.

Managerul stelist a afirmat ca nu-i plac supranumele, nici macar "RonalDica", asa cum este alintat atacantul Nicolae Dica. "Nu-mi plac supranumele, sunt lipsite de originalitate. Dica e golgeterul Stelei in acest sezon si in editia trecuta. E golgeterul grupei din Liga alaturi de Van Nistelrooy si a marcat goluri importante pentru echipa nationala. E numarul unu in 2006 si daca cineva va scoate alt fotbalist drept jucatorulul anului va fi o jignire pentru toti suporterii Stelei, pentru club si pentru Dica", a precizat Stoica.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.