Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca exista "cineva" care are interesul sa distruga echipa giulesteana. "Echipa ar fi trebuit sa traverseze un moment bun. Din luna august si pina acum, am avut o perioada foarte buna, in campionat am cistigat noua meciuri, am avut trei egaluri si o infringere, in Cupa UEFA am cistigat doua meciuri si ne-am calificat in grupe, unde am obtinut patru egaluri, si doua victorii in Cupa Romaniei, unde am ajuns in sferturile de finala. Cu toate astea, noi traim o drama si traim intr-o tensiune uriasa. Nu mi se pare corect si cred ca cineva are interesul sa distruga o echipa care era unita, care avea o atmosfera frumoasa si care acum, trebuie sa recunoastem, trece printr-o stare de nervozitate", a mentionat Lucescu, fara sa nominalizeze despre cine este vorba.

Lucescu a facut referire si la amenintarile lansate prin intermediul presei de catre patronul George Copos, conform carora in pauza competitionala va produce o remaniere a lotului. "Dupa sase victorii consecutive vine un rezultat de egalitate, influentat si de arbitraj, si se produce un scandal foarte mare la noi. Nu cred ca asa se va obtine vreodata performanta deosebita. Nu este corect ca unii sa plateasca greselile pe care le-am facut impreuna in vara. Cind nu mai stii sa apreciezi victoriile e greu sa le mai obtii. La Rapid nu va fi niciodata liniste. Daca n-a fost dupa 7-0, cum poate fi altfel?", a adaugat antrenorul rapidist.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.