Oficialii FRF sustin ca presedintele Politehnicii trebuie sa se supuna deciziei Tribunalului Sportiv de la Lausanne

Marian Iancu a anuntat ca refuza sa se conformeze deciziei Tribunalului Sportiv de la Lausanne (TAS), declarind ca aceasta se refera la o alta societate comerciala, desfiintata intre timp. "Decizia TAS e imputabila unei alte societati, in nici un caz noua.

Drepturile conform carora Poli evolueaza sub aceasta denumire si poarta culorile respective sint inregistrate la OSIM, iar aceasta hotarire nu ne afecteaza in nici un fel. Noi continuam procesele intentate in instantele romanesti lui Claudio Zambon si in curind vor iesi la iveala documentele necesare prin care se vor demonstra escrocheriile acestui om", a declarat Iancu.

Oficialul banatean a anuntat ca a facut plingere penala impotriva italianului: "Acest Zambon este un escroc. El trebuie sa inteleaga ca palmaresul este al unei persoane juridice, nicidecum al unei persoane fizice. Deci nu are cum sa fie al lui. Am inteles ca vrea vreo 400.000 de dolari. Daca vrea bani, sa stea pe sub mese, in genunchi", a mai spus Iancu.

Zambon ii vrea in dungi

In replica, omul de afaceri Claudio Zambon a cerut ca FRF sa oblige gruparea Poli Timisoara sa nu mai foloseasca numele si culorile alb-violet, ci sa revina la galben-rosu sau la galben-negru, culorile Fulgerului Bragadiru: "FRF va trebui sa-i oblige sa respecte decizia TAS, daca nu, va interveni FIFA si va fi foarte rau pentru echipele din Romania si pentru FRF. Domnul Iancu, care de doi ani foloseste abuziv ceva ce nu-i apartine, cu sprijinul autoritatilor locale, trebuie sa respecte obligatiile impuse de TAS. Apoi, vom vedea".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.