Goalkeeperul crede ca formatia la care evolueaza nu trece printr-o criza, ci, pur si simplu, este ghinionista, asa ca nu se poate lua in calcul demiterea lui Razvan Lucescu

Titularul postului de portar al Rapidului a evoluat, ultima oara, in meciul contra cehilor de la Mlada Boleslav, in Cupa UEFA. O accidentare la umarul stang a facut ca Dani Coman sa rateze finalul turului de campionat, el urmand sa revina pe terenul de joc abia in primavara.

- Dani, cand revii pe gazon?

- Cred ca, peste doua saptamani, o sa fiu apt suta la suta. Momentan sunt in recuperare, fac fizioterapie si o multime de injectii.

- Esti multumit de cum a evoluat Apoula Bete in partidele in care ai lipsit?

- A avut evolutii bune, care au dat incredere echipei. Inaintea meciului cu PAO s-a spus ca i-as fi dat niste sfaturi, dar eu nu pot sa fac asta pentru ca nu sunt antrenor. Am vorbit cu el si i-am spus sa faca exact ceea ce face si la antrenament, sa nu se complice ca altfel nu este bine. Oricum, in momentul de fata, in lotul Rapidului, sunt trei portari valorosi si oricine ma poate inlocui in cazul in care voi pleca la vara sau peste doi ani.

- A uitat Rapidul cum se castiga un meci?

- Nu suntem intr-o perioada proasta. Pur si simplu am avut ghinion pentru ca am ratat foarte mult.

- Crezi ca este necesar ca Razvan Lucescu sa fie demis?

- Sincer, nu am nimic de reprosat galeriei, care ne-a incurajat tot timpul indiferent de situatie, dar nu este moral din partea celor 2-3 suporteri sa ceara demisia lui Razvan. Pentru ca, pana la urma, atatia au fost cei care i-au strigat lui Copos sa-l dea afara pe Razvan. Ce, daca 2-3 spectatori tipa ca eu merit sa joc la Electromagnetica, nu la Rapid, trebuie sa ma iau dupa ei? Razvan Lucescu este un mare antrenor. El a facut aceasta echipa care este la un pas de o noua calificare in primavara europeana.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.