Ministrul delegat Laszlo Borbely si oficialii FR Polo si FR Natatie au ajuns la un numitor comun in privinta proiectului de construire a 60 de bazine
Poloistii romani au tras numeroase semnale de alarma in ultimii ani referitoare la starea jalnica a bazelor sportive si la inexistenta unui numar rezonabil de bazine in care sa-si desfasoare activitatea loturile nationale si echipele de club. Aceleasi semnale s-au auzit si din partea reprezentantilor natatiei, cel mai celebru caz fiind cel al dublei campioane olimpice Diana Mocanu, care se pregatea in conditii mizere intr-un "lighean" din Braila.

In cele din urma, sensibilizat si de performantele poloistilor, premierul Romaniei si-a afisat dorinta de a veni in sprijinul performerilor si a promis ca va pune in aplicare un amplu proiect de construire a 60 de bazine. Din pacate, insa, secretarul general al FR Natatie a declansat in cel mai pur stil balcanic un conflict artificial, remarcand ca bazinele cu dimensiuni medii nu sunt utile performantei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.