Steaua risca depunctarea pentru ca patronul va stimula adversarele lui Dinamo

Stilul lui Gigi Becali este cunoscut de toata lumea. Specialist in a se plimba pe marginea legilor sportive, incepand de la contractele jucatorilor si pana la primele acordate celor care bat pe Dinamo sau Rapid, latifundiarul din Pipera sfideaza orice regula care intra in conflict cu bunul lui plac.

Declaratia facuta de Gigi Becali la plecarea in Franta reprezinta un semnal clar ca din retur acesta se va implica mult mai mult in viata echipei, acesta nefiind neaparat un lucru pozitiv. "Din retur, o sa ma implic eu ca lumea. Toate echipele care bat pe Dinamo vor castiga mult de tot", a dezvaluit Becali. Acesta practic recunoaste ca va premia echipele care inving liderul, fapt ce contravine unei hotarari luate de Comitetul Executiv al FRF pe 17 iulie anul curent, in care se prevede ca gruparile care stimuleaza financiar adversarele contracandidatelor sa fie suspendate, amendate sau depunctate.

"Echipele risca suspendarea de la un an la doi ani, penalitate pecuniara, sau ar putea fi depunctate de la 3 la 9 puncte", a anuntat atunci presedintele FRF, Mircea Sandu. De altfel, aceasta hotarare a fost luata special pentru a-l contracara pe patronul echipei din Ghencea


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.